4 hozzászólás

Előfizetési akció!

Meghirdetjük a 2021. augusztus 22-ig tartó, 30 napos kedvezményes előfizetési akciónkat a 2021 második felében megjelenő 4 új játékkönyvünkre!

Az előfizetési díj 15.000 forint, amely már a postaköltséget is tartalmazza!

A tervezett kötetcímek és megjelenési dátumok a következők (a változtatás jogát fenntartjuk!):

– augusztus 25.: Ian Livingstone: Visszatérés a Tűzhegyhez (A Tűzhegy Varázslója 1992-ben megjelent folytatása, Martin McKenna illusztrációival.)

– szeptember 22.: Ian Livingstone: Halállabirintus (A régi klasszikus új kiadása, Iain McCaig eredeti illusztrációival.)

– november 3. Rhianna Pratchett: Viharkristály (Terry Pratchett lányának 2020-as játékkönyve, Lakatos István új illusztrációival.)

– december 1.: Jonathan Green: A krampusz éjszakája (Az ACE Gamebooks sorozatban megjelent ‘TWAS: The Krampus Night Before Christmas magyar kiadása, Tony Hough rajzaival.)

Mit nyersz az előfizetéssel?

– Mindenkinél hamarabb olvashatod az új kiadványainkat: már aznap elkezdjük a könyvek postázását, amikor a kötetek megérkeznek a nyomdából!

– Minden előfizetőnk limitált példányszámban nyomott ajándékokat kap a négy könyv mellé: a Fighting Fantasy-kötetekhez egy-egy képeslapot, A krampusz éjszakájához pedig egy 2022-es kártyanaptárat!

– Nem fog érinteni egy esetleges év közbeni áremelés (már most biztosnak látszik, hogy A krampusz éjszakája borítóára több lesz az eddigi 4200 forintnál, mivel az egy 500 fejezetpontos, Shamutanti dombok-méretű kiadvány)!

– Olcsóbban és kényelmesebben kapod kézhez az otthonodban a könyveinket ahhoz képest, amikor egyenként vásárolod meg a köteteket a pultunknál egy-egy rendezvényen, vagy a webshopunkból rendeled meg házhoz szállítással, vagy a viszonteladó partnereinktől szerzed be, hetekkel a megjelenés után!

– Korábbi előrendelési rendszerünket megszüntetjük, így tehát a jövőben már nem lesz lehetőség a megjelenés előtti hetekben előrendelésre. Ehelyett hoztuk létre az éves előfizetési rendszert, amivel nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani számodra (a továbbiakban ugyanis az új kiadványainkra már csak 10% kedvezményt tudunk adni a webshopunkban és a könyves-képregényes rendezvényeken).

Mit kell tenned ahhoz, hogy előfizető lehess?

A 15.000 forintos előfizetési díjat az Univerzál-Kaméleon Bt. alábbi, Raiffeisen bankos számlaszámára várjuk:

12050002-01489518-00100003

A közleménybe írd be, hogy „4 kötetes előfizetés 2021”, és a biztonság kedvéért írd be ide is az előfizető nevét (ha az előfizető személye nem azonos a pénzt befizetővel, akkor mindenképpen kérjük a közleményben is feltüntetni az előfizető nevét)!

A sikeres befizetést igazoló screenshotot küldd el az info@chameleoncomix.eu email címre egy levélben, amely tartalmazza a nevedet és azt a postacímet, ahová kéred a köteteket. Ha ez egy postaautomata, vagy a munkahelyed címe, akkor a lakcímedet is kérjük feltüntetni, mert kelleni fog a számla kiállításához. Ne felejtsd el megadni a mobilszámodat sem, hogy a rendszer ide is értesítést küldjön majd neked a kötetek postára adásáról.

Fizess elő még ma!

Várnak az új kalandok, életerő pontjaid sose fogyjanak el!

4 thoughts on “Előfizetési akció!

 1. Olyan kérdésem lenne, hogy a kötetekhez van e fülszöveg, csak hogy milyen típusúak. Fantasy mind a 4? ( Az első kettő gondolom igen. )
  Valamint, a korábbi kötetek közül, lehet e hozzácsapni kötetet az előrendeléshez, úgy, hogy mondjuk jön az első kötettel?

  1. Kedves Tamás!

   A korábbi játékkönyvek közül már csak A veszedelem kikötője kapható (a készlet erejéig). Ezt jelenleg logisztikai okok miatt nem tudjuk „hozzácsapni” az előfizetés első kötetéhez, egy külön leadott rendeléssel lehet csak megvásárolni.

   A négy új kötetünk fülszövege:
   – Visszatérés a Tűzhegyhez:
   Félig játék, félig könyv – kaland a javából! A főhős TE vagy!

   Elég bátor vagy ahhoz, hogy szembeszállj a Tűzhegy mélyén épült labirintus szörnyeivel?
   Zagor, a Tűzhegy varázslója visszatért a halálból, és a végső célja, hogy bosszút álljon a világon. Vajon képes leszel felkutatni őt? Utad során rémséges szörnyetegeket kell legyőznöd, és számos sötét varázslatot kell kivédened… Életerő pontjaid sose fogyjanak el!
   Az Allansia bérgyilkosai és A veszedelem kikötője után Ian Livingstone 1992-es Visszatérés a Tűzhegyhez című játékkönyvével folytatódik itthon a Fighting Fantasy sorozat, melynek kötetei 1982 óta 35 országban jelentek meg és 20 millió példányban keltek el. A borítóképet ezúttal is Balla Krisztián készítette, az eredeti angol
   nyelvű kiadásból átvett belső illusztrációk pedig a kiváló brit grafikus, Martin McKenna munkái.

   – Viharkristály:
   Félig játék, félig könyv – kaland a javából! A főhős TE vagy!

   Elég bátor vagy, hogy nekivágj a Viharok Óceánjának, és megtaláld Nimbusz egykor lebegő szigetét, miután az váratlanul lezuhant az égből?
   Viharok és veszedelmes tengeri szörnyek állják majd utadat, miközben próbálod megtalálni az elsüllyedt Nimbuszt. Ördögi hárpiákkal, veszett kukorickányokkal kell megküzdened, és ki tudja, talán még egy nagy fehér cápolippal is. Minden bátorságodra és leleményességedre szükséged lesz, hogy sikerrel járj.
   Életerő pontjaid sose fogyjanak el!

   – Halállabirintus
   (ez a régi kiadás fülszövege)
   A tekervényes labirintus mélyén ismeretlen teremtmények várnak rád. Előtted már hosszú évek során át számtalan harcos próbálkozott keresztüljutni a labirintuson, győzni a Sukumvit báró által meghirdetett Bajnokok Próbáján, azonban eddig még senki sem járt sikerrel. Most rajtad a sor, hogy Sukumvit labirintusában, amelyet a gazda gonosz fantiájának teremtményei népesítenek be, és ahol lépten-nyomon csapdákba ütközöl, bebizonyítsd, milyen ügyes, erős, tűrőképes vagy!

   – TWAS:
   Ennek a könyvnek még nincs végleges fülszövege.
   A történet a jelenkori Földön indul, az olvasó innen kerül át egy Charles Dickens-történeteket idéző, a klasszikus karácsonyi mesékből és az angolszász folklórból építkező, izgalmas fantasy világba, ahol nemcsak a címbéli Krampusszal találkozhat, de manókkal, gremlinekkel, jégdémonokkal és más különös szerzetekkel is.

 2. A borítók ezek lesznek amiket fentebb láthatunk? Vagy rajzol valalmi szépet nekümnk Krisztián ezekhez is?

  1. Szia!
   Az első három kötethez Krisztián rajzol új borítót (kettőt hamarosan meg is fogunk tudni mutatni). A krampuszosnál még nincs végleges döntés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük