1 hozzászólás

Már csak pár napig tart az előfizetési akciónk!

Szakadj ki a mindennapok zajából és vesd be magad a veszélyekkel teli, sötét labirintusokba, hogy bizonyítsd rátermettséged, és tiéd legyen a sok csillogó arany! Erőnléted bizonyítása után fejtsd meg a tengerbe zuhant lebegő sziget titkát, amit mindenki tudni akar! Végül leckéztesd meg a Krampuszt és mentsd meg a karácsonyt, hogy a világ boldogan ünnepelhessen!

Ezekre a kalandokra invitálunk Téged, és hogy bukszád is tömöttebb maradjon, egy kivételesen előnyös előfizetési lehetőséget ajánlunk Számodra: egy összegben fizetheted ki a 4 új játékkönyvet és szállítási költségüket, hogy a megjelenések időpontjának megjegyzése, és a webshop nézegetése helyett csak kényelmesen várd a hozzád érkező köteteket!

2021. augusztus 22-én lejár a 30 napos kedvezményes előfizetési akciónk. De még nem késő lecsapni az idei év második felében megjelenő 4 új játékkönyvünkre!

Az előfizetési díj 15.000 forint, amely már a postaköltséget is tartalmazza!

A tervezett kötetcímek és megjelenési dátumok a következők (a változtatás jogát fenntartjuk!):

– augusztus 25.: Ian Livingstone: Visszatérés a Tűzhegyhez (A Tűzhegy Varázslója 1992-ben megjelent folytatása, Martin McKenna illusztrációival, Balla Krisztián borítóképével.)

– szeptember 22.: Ian Livingstone: Halállabirintus (A régi klasszikus új kiadása, Iain McCaig eredeti illusztrációival, Balla Krisztián borítóképével. )

– november 3. Rhianna Pratchett: Viharkristály (Terry Pratchett lányának 2020-as játékkönyve, Lakatos István új illusztrációival, Balla Krisztián borítóképével.)

– december 1.: Jonathan Green: A krampusz éjszakája (Az ACE Gamebooks sorozatban megjelent ‘TWAS: The Krampus Night Before Christmas magyar kiadása, Tony Hough illusztrációival és borítóképével.)

Mit nyersz az előfizetéssel?

– Mindenkinél hamarabb olvashatod az új kiadványainkat: már aznap elkezdjük a könyvek postázását, amikor a kötetek megérkeznek a nyomdából!

– Minden előfizetőnk limitált példányszámban nyomott ajándékokat kap a négy könyv mellé: a Fighting Fantasy-kötetekhez egy-egy képeslapot, A krampusz éjszakájához pedig egy 2022-es kártyanaptárat!

– Nem fog érinteni egy esetleges év közbeni áremelés (már most biztosnak látszik, hogy A krampusz éjszakája borítóára több lesz az eddigi 4200 forintnál, mivel az egy 500 fejezetpontos, Shamutanti dombok-méretű kiadvány)!

– Olcsóbban és kényelmesebben kapod kézhez az otthonodban a könyveinket ahhoz képest, amikor egyenként vásárolod meg a köteteket a pultunknál egy-egy rendezvényen, vagy a webshopunkból rendeled meg házhoz szállítással, vagy a viszonteladó partnereinktől szerzed be, hetekkel a megjelenés után!

– Korábbi előrendelési rendszerünket megszüntetjük, így tehát a jövőben már nem lesz lehetőség a megjelenés előtti hetekben előrendelésre. Ehelyett hoztuk létre az éves előfizetési rendszert, amivel nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani számodra (a továbbiakban ugyanis az új kiadványainkra már csak 10% kedvezményt tudunk adni a webshopunkban és a könyves-képregényes rendezvényeken).

Mit kell tenned ahhoz, hogy előfizető lehess?

A 15.000 forintos előfizetési díjat az Univerzál-Kaméleon Bt. alábbi, Raiffeisen bankos számlaszámára várjuk:

12050002-01489518-00100003

A közleménybe írd be, hogy „4 kötetes előfizetés 2021”, és a biztonság kedvéért írd be ide is az előfizető nevét (ha az előfizető személye nem azonos a pénzt befizetővel, akkor mindenképpen kérjük a közleményben is feltüntetni az előfizető nevét)!

A sikeres befizetést igazoló screenshotot küldd el az info@chameleoncomix.eu email címre egy levélben, amely tartalmazza a nevedet és azt a postacímet, ahová kéred a köteteket. Ha ez egy postaautomata, vagy a munkahelyed címe, akkor a lakcímedet is kérjük feltüntetni, mert kelleni fog a számla kiállításához. Ne felejtsd el megadni a mobilszámodat sem, hogy a rendszer ide is értesítést küldjön majd neked a kötetek postára adásáról.

Fizess elő még ma!

Várnak az új kalandok, életerő pontjaid sose fogyjanak el!

1 thoughts on “Már csak pár napig tart az előfizetési akciónk!

  1. Jónapot!Ha hétfön utalok még beleférek az elöfizetési akcióba?Köszömöm vàlaszukat.Platthy Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük