Akció!

Ian Livingstone: Halállabirintus

3690Ft

Félig játék, félig könyv – kaland a javából!
A főhős TE vagy!

Elég bátor vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a sötét
és veszedelmes Halállabirintusba?

Az 1989-ben Magyarországon is nagy sikert arató Halállabirintus második, javított kiadása a világon egyedülálló a maga nemében: a könyv egy önmagában is kerek történetet kínál, de végigjátszható az Allansia bérgyilkosai közvetlen folytatásaként is!

Elfogyott

Leírás

Félig játék, félig könyv – kaland a javából!
A főhős TE vagy!

Elég bátor vagy ahhoz, hogy bemerészkedj a sötét
és veszedelmes Halállabirintusba?

Fang útvesztője, Sukumvit báró ördögi agyszüleménye ad otthont minden évben a Bajnokok Próbájának – a hírhedt versenynek, amit eddig még egyetlen kalandor sem élt túl. A csapdákkal és szörnyetegekkel teli labirintusban minden fortélyodra szükséged lesz, ha újra meg akarod pillantani a napfényt… Életerő pontjaid sose fogyjanak el!

Ian Livingstone kultikus játékkönyvével, a Halállabirintus új, átdolgozott kiadásával folytatódik itthon a Fighting Fantasy sorozat, melynek kötetei 1982 óta 35 országban jelentek meg és 20 millió példányban keltek el. A borítót ezúttal is Balla Krisztián készítette, a fekete-fehér képek pedig az eredeti, 1984-es brit kiadást illusztráló Iain McCaig munkái. A Halállabirintus második magyar megjelenése a világon egyedülálló a maga nemében: a könyv egy önmagában is kerek történetet kínál, de végigjátszható az Allansia bérgyilkosai közvetlen folytatásaként is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ian Livingstone: Halállabirintus” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük