A rémmesék titka (társasjáték)

9990Ft

Egy régi Novoplast-klasszikus ötletes újragondolása, vicces rémpofákkal és aranyos moziszörnyekkel, Lakatos István összetéveszthetetlen grafikai stílusában.

Játékosok száma: 2-6 fő
Ajánlott életkor: 6-106 éves korig
Játékidő: kb. fél óra
Nehézség: könnyű
Újrajátszhatóság: minden karácsonykor, minden Halloweenkor, minden vasárnapi családi összejövetelen!
Kiadó: Retro Games

Elfogyott

Leírás

Az Egyszervolt-Holnemvolt ódon temetőn túl, a folyó partján, magas sziklákon áll a csodálatos Varázslókastély, amely alatt egy kifinomult stílusban épített kripta is helyet kapott. Itt laktak békésen a rémmesehősök. Szabadon járkáltak egész nap az elhagyatott temető környékén, ijesztgették az arra tévedőket, és csak aludni jártak haza. Egy reggel azonban valaki rájuk zárta a kaput, lakatot tett rá, és a kulcsot eldobta a folyóparton. Futótűzként terjedt a hír, hogy a rémmesehősöket fogságba ejtették. A tavi szörny látta, hogy a rémmese-hősök nyomokat hagytak az úton, a titkot kőszarkofágok rejtik. Aki ennek birtokába jut és kellő időben emlékezni fog rá, kiszabadíthat egy rémmesehőst.

Természetesen, ez nem olyan egyszerű feladat. Sok viszontagság, néha varázslat is akadályozza a bátor szabadítókat. Aki azonban szereti kedvenc rémmesehőseit és bátran küzd értük, biztosan elnyeri jutalmát.
De minek meséljem tovább? Tartsunk mi is velük.

Lakatos István pompás grafikáival.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A rémmesék titka (társasjáték)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük