Résföld (HKK-kiegészítő)

1550Ft

A mágikus vihar napokig tombolt, eső nélküli fekete felhőkkel, amelyek belseje izzó tűzzel égett. A villámok erdőket, hegyeket zúztak porrá, óriási krátereket hagyva maguk után. A vihar elülte után a terület megváltozott. Lebegő plazmacseppek, vibráló portálok, fagyott kristálytornyok… A Résföld mostantól új, gyilkos játszótere a felfedezőknek – amíg mágusok meg nem találják a módját, hogy a területet helyreállítsák…

A Hatalom Kártyái Kártyajáték Magyarország első és legsikeresebb gyűjtögetős kártyajátéka. A Résföld már a 42. kiegészítő a sorban, 160 új kártyalappal, melyek közül 18 található meg ebben a csomagban.

Játékosok száma: alapesetben 2 fő, de egyedül(!) vagy akár 9 fővel is játszható
Ajánlott életkor: 9-99 éves korig
Játékidő: kb. 10 perc és 1 óra között
Nehézség: közepes
Újrajátszhatóság: bárhol és bármikor, ahol akad fél négyzetméternyi hely
Kiadó: Beholer Kft.

Elfogyott

Leírás

A Hatalom Kártyái Magyarország első és legsikeresebb stratégiai kártyajátéka, amely 1995-ös megszületése óta több mint 10000 különböző kártyalappal örvendeztette meg a játékosokat.

Építsd meg a saját paklidat, hívd ki barátaidat, vagy gyere el egy versenyre, ahol a legjobb játékosok mérhetik össze tudásukat komoly díjakért! A Hatalom Kártyái mindig tartogat meglepetéseket, ezért nemcsak egy teljesen új játékforma, hanem egy megunhatatlan szórakozási lehetőség is.

A Hatalom Kártyái Kártyajáték különböző csomagokban, úgynevezett „kiegészítőkben” vásárolható meg. Az igényes, szép dobozban kapható logikai játék 9-től 99 éves korig mindenkinek remek szórakozást nyújt, valamint remek ajándék azoknak, akik kedvelik a gondolkodtató társasjátékokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Résföld (HKK-kiegészítő)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük