Alfa-pakli: Felfedezők

1550Ft

Ez a csomag egy előre összeállított, 31 lapos Hatalom Kártyái Kártyajáték-paklit tartalmaz, tele bátor felfedezőkkel, matrózokkal és szirénekkel. A lapok már az első perctől fogva garantálják azt a játékélményt, ami miatt 1995 óta játékosok ezreinek vált kedvenc szórakozásává a HKK.

A tengerek uralmáért folyamatosan küzdelemben vannak a különböző érdekcsoportok. Válassz oldalt, idézz meg lényeket és varázslatokat, nyerd meg a csatát!

Játékosok száma: alapesetben 2 fő, de egyedül(!) vagy akár 9 fővel is játszható
Ajánlott életkor: 9-99 éves korig
Játékidő: kb. 10 perc és 1 óra között
Nehézség: közepes
Újrajátszhatóság: bárhol és bármikor, ahol akad fél négyzetméternyi hely
Kiadó: Beholer Kft.

1 készleten

Leírás

A Hatalom Kártyái Magyarország első és legsikeresebb stratégiai kártyajátéka, amely fennállásának 28 esztendeje során több mint 10000 különböző kártyalappal örvendeztette meg a játékosokat.

Gyűjtögetős játékként a HKK lehetőséget ad arra, hogy a játékosok saját szájízük szerint alkothassák meg paklijaikat, mindez azonban sokkal egyszerűbb, ha rendelkezel egy biztos alappal, melyre a későbbiek során építkezhetsz!

Ez a csomag, melyet a kezedben tartasz, ezt biztosítja számodra: egy előre összeállított paklit, olyan lapokkal, melyek már az első perctől fogva garantálják számodra azt a játékélményt, ami miatt a HKK játékosok ezrei körében vált mindennapos szórakozássá.

A tengerek uralmáért folyamatosan küzdelemben vannak a különböző érdekcsoportok. Válassz oldalt, idézz meg lényeket és varázslatokat, nyerd meg a csatát! A HKK mindig tartogat meglepetéseket!

A Hatalom Kártyái Kártyajáték különböző csomagokban, úgynevezett „kiegészítőkben” vásárolható meg. Az igényes, szép dobozban kapható logikai játék 9-től 99 éves korig mindenkinek remek szórakozást nyújt, valamint remek ajándék azoknak, akik kedvelik a gondolkodtató társasjátékokat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alfa-pakli: Felfedezők” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük