1 hozzászólás

Már csak pár napig tart az előfizetési akciónk!

Szakadj ki a mindennapok zajából és vesd be magad a veszélyekkel teli, sötét labirintusokba, hogy bizonyítsd rátermettséged, és tiéd legyen a sok csillogó arany! Erőnléted bizonyítása után fejtsd meg a tengerbe zuhant lebegő sziget titkát, amit mindenki tudni akar! Végül leckéztesd meg a Krampuszt és mentsd meg a karácsonyt, hogy a világ boldogan ünnepelhessen!

Ezekre a kalandokra invitálunk Téged, és hogy bukszád is tömöttebb maradjon, egy kivételesen előnyös előfizetési lehetőséget ajánlunk Számodra: egy összegben fizetheted ki a 4 új játékkönyvet és szállítási költségüket, hogy a megjelenések időpontjának megjegyzése, és a webshop nézegetése helyett csak kényelmesen várd a hozzád érkező köteteket!

2021. augusztus 22-én lejár a 30 napos kedvezményes előfizetési akciónk. De még nem késő lecsapni az idei év második felében megjelenő 4 új játékkönyvünkre!

Az előfizetési díj 15.000 forint, amely már a postaköltséget is tartalmazza!

A tervezett kötetcímek és megjelenési dátumok a következők (a változtatás jogát fenntartjuk!):

– augusztus 25.: Ian Livingstone: Visszatérés a Tűzhegyhez (A Tűzhegy Varázslója 1992-ben megjelent folytatása, Martin McKenna illusztrációival, Balla Krisztián borítóképével.)

– szeptember 22.: Ian Livingstone: Halállabirintus (A régi klasszikus új kiadása, Iain McCaig eredeti illusztrációival, Balla Krisztián borítóképével. )

– november 3. Rhianna Pratchett: Viharkristály (Terry Pratchett lányának 2020-as játékkönyve, Lakatos István új illusztrációival, Balla Krisztián borítóképével.)

– december 1.: Jonathan Green: A krampusz éjszakája (Az ACE Gamebooks sorozatban megjelent ‘TWAS: The Krampus Night Before Christmas magyar kiadása, Tony Hough illusztrációival és borítóképével.)

Mit nyersz az előfizetéssel?

– Mindenkinél hamarabb olvashatod az új kiadványainkat: már aznap elkezdjük a könyvek postázását, amikor a kötetek megérkeznek a nyomdából!

– Minden előfizetőnk limitált példányszámban nyomott ajándékokat kap a négy könyv mellé: a Fighting Fantasy-kötetekhez egy-egy képeslapot, A krampusz éjszakájához pedig egy 2022-es kártyanaptárat!

– Nem fog érinteni egy esetleges év közbeni áremelés (már most biztosnak látszik, hogy A krampusz éjszakája borítóára több lesz az eddigi 4200 forintnál, mivel az egy 500 fejezetpontos, Shamutanti dombok-méretű kiadvány)!

– Olcsóbban és kényelmesebben kapod kézhez az otthonodban a könyveinket ahhoz képest, amikor egyenként vásárolod meg a köteteket a pultunknál egy-egy rendezvényen, vagy a webshopunkból rendeled meg házhoz szállítással, vagy a viszonteladó partnereinktől szerzed be, hetekkel a megjelenés után!

– Korábbi előrendelési rendszerünket megszüntetjük, így tehát a jövőben már nem lesz lehetőség a megjelenés előtti hetekben előrendelésre. Ehelyett hoztuk létre az éves előfizetési rendszert, amivel nagyobb kedvezményt tudunk biztosítani számodra (a továbbiakban ugyanis az új kiadványainkra már csak 10% kedvezményt tudunk adni a webshopunkban és a könyves-képregényes rendezvényeken).

Mit kell tenned ahhoz, hogy előfizető lehess?

A 15.000 forintos előfizetési díjat az Univerzál-Kaméleon Bt. alábbi, Raiffeisen bankos számlaszámára várjuk:

12050002-01489518-00100003

A közleménybe írd be, hogy „4 kötetes előfizetés 2021”, és a biztonság kedvéért írd be ide is az előfizető nevét (ha az előfizető személye nem azonos a pénzt befizetővel, akkor mindenképpen kérjük a közleményben is feltüntetni az előfizető nevét)!

A sikeres befizetést igazoló screenshotot küldd el az info@chameleoncomix.eu email címre egy levélben, amely tartalmazza a nevedet és azt a postacímet, ahová kéred a köteteket. Ha ez egy postaautomata, vagy a munkahelyed címe, akkor a lakcímedet is kérjük feltüntetni, mert kelleni fog a számla kiállításához. Ne felejtsd el megadni a mobilszámodat sem, hogy a rendszer ide is értesítést küldjön majd neked a kötetek postára adásáról.

Fizess elő még ma!

Várnak az új kalandok, életerő pontjaid sose fogyjanak el!

2 hozzászólás

Preorder discount!

Preorder our 4 upcoming books until 14th October, 2021 for a discounted price!

The total price for 4 books is 25 000 HUF (cca. 61 GBP / 71 EUR), including the shipping to the UK / EU!

Here are the titles and the predicted publishing dates (we reserve the right to change):

– 1st September: Ian Livingstone: Visszatérés a Tűzhegyhez (Return to Firetop mountain, Hungarian edition, the sequel of The Warlock of Firetop Mountain, published in 1992. Illustrated by Martin McKenna.)

– 22nd October: Ian Livingstone: Halállabirintus (Deathtrap dungeon, Hungarian edition of the classic issue republished, original illustrations by Iain McCaig.)

– 22nd November: Rhianna Pratchett: Viharkristály (Crystal of Storms Hungarian edition, the 2020 gamebook of Terry Pratchett’s daughter, with brand new illustrations and cover art by István Lakatos.)

– 22nd december: Jonathan Green: A krampusz éjszakája (‘TWAS – The Krampus Night Before Christmas, Hungarian edition, published in the ACE Gamebooks series, illustrated by Tony Hough.)

What do you get by preordering the books?

– You can be one of the fist people to read our new issues: we start shipping them the same day they come out of the print shop!

– You’ll get gifts with the four books: limited edition postcards with the Fighting Fantasy books, and a limited edition 2022 calendar card with ‘TWAS – The Krampus Night Before Christmas.

– You’ll get your books before the 2021 increase in prices (almost certain, that the ‘TWAS issue will be more than 4200 HUF, since it’s a 500 section, big book!)

– With the discount, it’s a cheaper and more convenient way for you to recieve your books, than to buy them separately at events, or order them online later, with shipping fees after the release.

What do you have to do?

Make a bank transfer of 25 000 HUF (61 GBP / 71 EUR) to Univerzál-Kaméleon Bt., Raiffeisen Bankos, account number:

NAME: Univerzál-Kaméleon Bt.
IBAN: HU63120500020148951800100003
SWIFT / BIC: UBRTHUHB
BANK: Raiffeisen Bank Zrt. Szolnoki Fiók
ADDRESS: Szapáry utca 22.
CITY: Szolnok
ZIP: 5000

Or: send a PayPal payment to our account ( kameleonkomix@gmail.com ).

Put your name, your shipping and billing address, your phone number and the words „4 issue preorder 2021” in the reference! Finally send a screenshot of the successful transfer to info@chameleoncomix.eu email address. That’s all!

Preorder today!